Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 14-08-2018 - Wat hebben wij een mooi kraampakket mogen ontvangen, wat door...  lees meer
  • 19-02-2018 - Vandaag weer een mooi kraampakket met mooie bedrukking mogen ontvangen!...  lees meer
  • 29-01-2018 - Super mooi kraampakket vandaag gekregen!!! lees meer
Plaats een bericht
  • Clayre & Eef
  • funnies
  • Op de maalzolder

Algemene voorwaarden

Op deze pagina staan de Algemene Voorwaarden vermeld. Deze zijn bedoeld om beide partijen te beschermen. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben met betrekking tot mijn website en/of artikelen, stuurt u dan een e-mail.

ALGEMEEN

De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van HartKado. Op alle overeenkomsten, gesloten met HartKado is Nederlands recht van toepassing.

PRIJS

Alle prijzen zijn in  euro`s vermeld, inclusief 21 % BTW en exclusief verzendkosten.

BESTELLEN EN BETALEN

Nadat u bestelt heeft, ontvangt u per omgaande een email bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag vermeld, inclusief verzendkosten. De betaling dient vooraf plaats te vinden.

De betalingsmogelijkheden zijn :

  • Overschrijven via de bank/giro op nummer : 1543.85.107 t.n.v. HartKado te Vinkeveen o.v.v. ordernummer en naam.
  • Contant bij afhalen (alleen op afspraak).

HartKado houdt bestelde artikelen 7 dagen gereserveerd. Mocht er na 7 dagen geen betaling zijn ontvangen, gaan de artikelen terug in de verkoop.

Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling binnen 5 werkdagen afgeleverd bij het opgegeven afleveradres. Indien onverhoopt artikelen, om welke reden dan ook, een langere levertijd hebben, zal dit per e-mail aan u worden meegedeeld. Dit geldt ook voor artikelen die niet meer leverbaar zijn. 

VERZENDKOSTEN 

De artikelen worden verzonden via TNT post. De verzendkosten zijn per bestelling afhankelijk van het gewicht:

- Binnen Nederland

  • Voor bestellingen tot 10 kg wordt er € 6,75 verzendkosten in rekening gebracht.
  • Voor bestellingen van 10 kg tot 30 kg wordt er € 7,05 verzendkosten in rekening gebracht.

BESTELLING AFHALEN

Indien u de bestelling zelf wilt ophalen bij HartKado gebeurt dit in overleg met u en zal er een datum en tijdstip worden afgesproken waarop u de bestelde artikelen kunt afhalen. De bestelling dient bij afhaling contant te worden betaald. 

ANNULERING

U heeft de mogelijkheid de bestelling binnen 7 dagen na het plaatsen van een bestelling te annuleren, zonder extra kosten. Bestellingen van alle produkten mogen ten allen tijde worden geannuleerd en de consument heeft vanaf de dag van levering nog 7 dagen bedenktijd waarin hij/zij de goederen zonder opgave van redenen mag retourneren en alleen verkosten in rekening zullen worden gebracht.

Annuleren doet u via HartKado@live.nl.  Als u de geannuleerde bestelling reeds betaald heeft, ontvangt u het betaalde bedrag terug. Indien u de bestelling niet binnen 8 dagen heeft geannuleerd of geen bevestiging van de annulering kunt overleggen, dan bent u betalingsplichtig. 

RETOURNEREN

Als het bestelde artikel niet aan uw wensen voldoet, kunt u het artikel binnen 8 dagen na ontvangst retour zenden. U moet het artikel als retour aanmelden via HartKado@live.nl. HartKado zal de retourzending bevestigen, waarna u het artikel kunt terugsturen. Alle retourkosten zijn voor rekening van de klant. Het retour te sturen artikel dient in originele staat en onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Het door u betaalde bedrag, met uitzondering van de verzendkosten, zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst, worden terug betaald. De kosten van het retour zenden zijn altijd voor rekening van uzelf.

AANSPRAKELIJKHEID

HartKado is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. De bestelde artikelen worden altijd gecontroleerd en met uiterste zorg verpakt. Echter, verzenden is in alle gevallen voor risico van de koper. U kunt ook uw bestelling verzekerd op laten sturen, maar dit moet u dan vooraf kenbaar maken onder optie "opmerkingen" bij uw bestelling.

PERSOONSGEGEVENS

Uw persoonlijke gegevens worden in het klantensysteem van HartKado opgeslagen om de bestelling te verwerken. HartKado garandeert dat uw gegevens enkel gebruikt worden voor eventuele vervolg leveringen en/of de nieuwsbrief van HartKado. Indien u dit niet wenst, kunt u dit per email laten weten. HartKado hanteert hier de regelgeving volgens de wet op privacy.

GESCHILLEN

Op deze algemene voorwaarden in het Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Hoewel HartKado haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defecten, gederfde inkomsten of andere beschadigde consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website.

WIJZIGINGSRECHT

HartKado behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden.

Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van HartKado.